SZÁLLÁSKÍNÁLAT

Kényelem modern stílusban

Ne sajnálja magától a tökéletes kényelmet a munkanap végén. Gyönyörködjön a városra nyíló vonzó kilátásban, amely főleg sötétedés után fokozni fogja a szállásélményét. Az ellenállhatatlanul harmonikus belső tér a Yasmin stílusban kényelmesen berendezett és modern felszereltségű 155 szobában fekete és arany színbe van hangolva. A kényelmes ágyak, az eredeti dizájnbútor és a tágas fürdőszobák biztosítják a kivételes kényelmet. Igény esetén dohányzó szobák és akadálymentes szobák is rendelkezésre állnak. Töltsön el egy kellemes estét kitűnő étel és bor mellett éttermünkben, a nyári teraszon vagy hagyja magát kényeztetni az első osztályú szobaszerviz szolgáltatásai által.

 

KONGRESSZUSOK

 

ESKÜVŐK

 

ÉTTEREM

Montana is an American-style steakhouse serving up the finest Black Angus beef. Aged in house for a minimum of 30 days, our Angus label means a juicy and mouth watering piece of steak every time.
 
Hold on, we aren’t just about steaks. We also serve up killer ribs and pastas.
 
Come join us at the bar to enjoy our refreshing twists on some classic old school cocktails. Make it a stellar night out with friends, family or colleagues.
 
 
 

WE ARE ALL ABOUT THE LOVE OF STEAKS

Yasmin thai masszázs

Lazuljon el és relaxáljon thai masszázsaink kínálatának egyikén!

zistiť viac
Románc a Yasmin hotelben****

Szállás De Luxe szobában, reggeli és romantikus vacsora az egyedi Montana steakhouseban, hogy feledhetetlenné tegye ittlétét a szeretett személlyel.

zistiť viac
Ismerje meg Kassa történelmét

Látogasson el egy tökéletes hétvégi kikapcsolódásra az egyedi, dizájnos Yasmin hotelbe**** Kassán, ahol nemcsak megpihen a mindennapi gondoktól, hanem érdekes tényekkel is gazdagíthatja tudását az ország 2. legnagyobb városának történelméből.

zistiť viac
A zsidó kultúra nyomában Kassán

Érdekli Önt a zsidó népcsoport kultúrája, amelynek Kassán gazdag gyökerei vannak? Akkor idegenvezetőnk segítségével megmutatjuk Önnek, s emellett az üdüléséről is gondoskodunk a csúcskategóriájú Yasmin Hotelben****.

zistiť viac
Esküvő a Yasmin hotelben****

Az Ön esküvője nálunk egyedi és megismételhetetlen élmény lesz!

zistiť viac
Ajándékutalványok a Montana steakhouseba

Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit különleges ajándékkal

zistiť viac