Dizajnový hotel v centre mesta Košice
  Tyršovo nábrežie 1, Košice 040 01, Slovensko
  +421/55/795 11 00
Dizajnový hotel v centre mesta Košice
  Tyršovo nábrežie 1, Košice 040 01, Slovensko
  +421/55/795 11 00

Kényelem modern stílusban

Ne sajnálja magától a tökéletes kényelmet a munkanap végén. Gyönyörködjön a városra nyíló vonzó kilátásban, amely főleg sötétedés után fokozni fogja a szállásélményét. Az ellenállhatatlanul harmonikus belső tér a Yasmin stílusban kényelmesen berendezett és modern felszereltségű 155 szobában fekete és arany színbe van hangolva. A kényelmes ágyak, az eredeti dizájnbútor és a tágas fürdőszobák biztosítják a kivételes kényelmet. Igény esetén dohányzó szobák és akadálymentes szobák is rendelkezésre állnak. Töltsön el egy kellemes estét kitűnő étel és bor mellett éttermünkben, a nyári teraszon vagy hagyja magát kényeztetni az első osztályú szobaszerviz szolgáltatásai által.

 

AJÁNLATCSOMAGOK

 

Kongresszus / Esküvő

 

WELLNESS

 

ÉTTEREM

Montana is an American-style steakhouse serving up the finest  beef. Aged in house for a minimum of 30 days, it means a juicy and mouth watering piece of steak every time.
 
Hold on, we aren’t just about steaks. We also serve up killer ribs and pastas.
 
Come join us at the bar to enjoy our refreshing twists on some classic old school cocktails. Make it a stellar night out with friends, family or colleagues.

WE ARE ALL ABOUT THE LOVE OF STEAKS